Personvern - Motor-Trade

Personvern

Når du er i kontakt med Motor-Trade AS via kvalitetiarbeid.no, gir du Motor-Trade tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi bruker opplysningene til.

Hva er person­opplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Informasjon vi samler om deg gjennom informasjonskapsler

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler(cookies). Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert. På nettvett.no kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Vi bruker Facebooks Pixel på våre nettsider for å kunne drive målrettet annonsering via Facebook. Dataen er anonymisert og vi kan ikke se hvilke personer som hentes inn og lagres i pixelen. For mer informasjon om Facebooks retningslinjer kan du besøke deres hjemmeside.

Opplysninger du selv oppgir

Kontaktskjema

Når du kontakter oss via vårt kontaktskjema, vil meldingen din og de opplysningene du oppgir, sendes direkte til våre kundebehandlere. Data brukes ikke til andre formål, og de slettes fra vårt arkiv umiddelbart.

Bestillingsskjema

Ved bestilling av prøvekjøring benyttes Mercedez-Benz Norges løsning. Se Mercedes-Benz’ egen personvernerklæring for mer informasjon.

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til kvalitetiarbeid.no og personvern, ta kontakt via henning.larsen@bos.no